اخبار > دکتر احمد غلامعلی خطاب به دبیران دینی و قرآنی و پرورشی شهرری:

 


  چاپ        ارسال به دوست

اولویت اول و آخر خود را تعلیم قرآن قرار دهید و از مهارت های ارتباطی برای ایجاد محبت و علاقه در جوانان تا آنجایی که قرآن بخشی از زندگی شان شود، استفاده

دکتر احمد غلامعلی خطاب به دبیران دینی و قرآنی و پرورشی شهرری:

 

 

 

 

 

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه قرآن و حدیث، دبیران دینی و قرآنی و پرورشی شهرری در قالب یک دوره توانمندسازی در دانشگاه قرآن و حدیث شعبه تهران حضور پیدا کردند.

در این مراسم حجت الاسلام دکتر احمد غلامعلی ضمن خیرمقدم، در ابتدای سخنرانی خود از دبیران آموزش و پرورش خواست اولویت اول و آخر خود را تعلیم قرآن قرار دهند و خطاب به دبیران تشریح کرد از مهارت های ارتباطی برای ایجاد محبت و علاقه در جوانان تا آنجایی که قرآن بخشی از زندگی شان شود، استفاده کنند.

معاون آموزشی و پژوهشی در ادامه سخنان خود، دانشگاه قرآن و حدیث را میوه مرکز تحقیقات موسسه دارالحدیث خواند و افزود:  دانشکده علوم حدیث از سال 1378 با رشته علوم حدیث در مقطع کارشناسی آغاز شد و در سال 91 به دانشگاه ارتقاء پیدا کرد که هم اکنون با بیش از 31 رشته محل در سه مقطع کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری به کار خود ادامه می دهد.

وی تاکید کرد که دانشگاه متعهد به جامعه و متاثر از آن است و  رشته روانشناسی اسلامی با گرایش مثبت گرا، که طرح آن برای اولین بار توسط دانشگاه قرآن و حدیث تدوین شد، را مصداق این ادعا بیان نمود.

دکتر احمد غلامعلی، ایجاد بخش آموزش الکترونیکی دانشگاه را نیز جزء اولین مراکز الکترونیکی در زمینه علوم انسانی و اسلامی نامید که این دستاورد میزبان طیف های مختلف جامعه از جمله شاغلین می باشد .

معاون آموزشی و پژوهشی در پایان سخنان خویش خطاب به  مسئولین آموزش و پرورش اظهار داشت که این دانشگاه آمادگی کامل  به منظور ایجاد تفاهم نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی با آموزش و پرورش و ایجاد زمینه حضور فرهنگیان عزیز در عرصه های قرآنی و حدیثی را اعلام می دارد.

حجت الاسلام محمد رضا سبحانی نیا نیز ضمن اعلام و ابلاغ پیام ریاست محترم دانشگاه،دبیران آموزش و پرورش را مخاطبان اصلی دانشگاه قرآن و حدیث معرفی و عنوان کردند معلمانی که علاقمند به عرصه های قرآنی هستند و شاگردانی که نسل آینده دانشجویان دانشگاه را تشکیل می دهند.

نماینده علمی ریاست دانشگاه، ورود جوانان به عرصه های قرآنی و حدیثی را مستلزم ایجاد تصویری درست از دین دانست ؛ ذهنیت مثبتی که جز با خلق و خوی نیک حاصل نمی شود .

 وی اظهار داشت که اگر برای جوانان کار صورت نگیرد , باید نظاره گر اثر فرهنگ های دیگر در ایشان باشیم .

مدیر آموزش های آزاد در ادامه سخنان خود به بیان رسالت دفتر آموزش آزاد دانشگاه پرداخت  و تشریح کرد: فعالین عرصه فرهنگ که نیازمند معارف قرآنی و حدیثی هستند و هم چنین دین پژوهانی که به دلیل محدودیت زمانی امکان نشستن در کلاس های ارشد و دکتری را ندارند، از مخاطبان اصلی دوره های آزاد هستند که می توانند با حضور در دوره های فشرده و با ویژگی  شناور نیاز خویش را برطرف سازند.

در بخش سوم  مسلم خرمشاد مدیر روابط عمومی دانشگاه، به تبیین شیوه های دانش اندوزی و چگونگی پذیرش و ادامه تحصیل در دانشگاه قرآن و حدیث به صورت پرسش و پاسخ پرداخت.

در بخش پایانی این برنامه، دبیران از کتابخانه تخصصی دانشگاه بازدید کردند .

 


 


١٢:٣٤ - چهارشنبه ٢ آذر ١٤٠١    /    عدد : ٢٧٤٣    /    تعداد نمایش : ١٣٤٢



خروج