یکشنبه 16 آذر 1404

  • تاریخ : 1404/04/18 - 07:29
  • تعداد بازدید : 1081
  • تعداد بازدیدکنندگان : 984
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اعلام نمرات آزمونهای پایانی ترم 4032 به تدریج

در این اطلاعیه نکاتی در مورد اعلام نمرات آمده است ...

 

باسمه‌تعالی

به استحضار دانشجویان محترم می‌رساند، نمرات آزمونهای پایان‌ترم 4032 که در بازه 18 تا 22 خرداد 1404 برگزار شده است، به تدریج توسط استادان در سامانه آموزشی مروارید در حال ثبت می‌باشد. برای مشاهده نمرات در سامانه آموزشی از مسیر اعلام شده اقدام بفرمایید. ⟨منوی امور آموزشی/ کارنامه ترمی⟩

توجه شود به محض ورود نمره در کارنامه آموزشی، دانشجویان فقط 72 ساعت مهلت دارند تا درخواست‌های احتمالی تجدیدنظر نمرات را از طریق سامانه آموزشی مروارید ارسال کنند. برهمین اساس نیاز است کارنامه دانشجویان به صورت روزانه در سامانه آموزشی مشاهده شود. بدیهی است پس از گذشت مهلت اعلام‌شده هرگونه درخواست تجدیدنظر پذیرفته نخواهد شد.

برای ارسال درخواست تجدیدنظر نمرات مطابق راهنما اقدام کنید. برای دریافت راهنما کلیک کنید.

نکته مهم: دانشجو برای هر درس حداکثر یک بار می‌تواند درخواست تجدیدنظر ارسال کند. بنابراین در ثبت دقیق متن اعتراض دقت بفرمایید.

لازم به ذکر است با توجه به آئین‌نامه آموزشی دانشگاه، استادان محترم دانشگاه صرفاً تا یک نیم‌سال موظف به آرشیو سوابق آزمون‌ها می‌باشند، لذا در صورت عدم اعلام نمرات حتماً پس از بازه اعلام نمرات موضوع را با ارسال درخواست عدم اعلام نمره در سامانه مروارید از کارشناسان آزمون پیگیری کنید، چراکه پس از مدت ذکر شده امکان بررسی و اعلام نمره عملاً ممکن نخواهد بود و دانشگاه هیچ‌گونه مسئولیتی در این مورد نخواهد داشت.

موفق و پیروز باشید.

ادارۀ ارائه دروس و آزمون

  • گروه خبری : آموزشی,اخبار اداره ارائه دروس و آزمون
  • کد خبر : 1541
کلمات کلیدی
مهرداد سلکی
خبرنگار

مهرداد سلکی